Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livlinan

En tjugoårig hacker
kan ladda ned
ett gratis AI-program från nätet
och på ett enkelt sätt
ta bort alla säkerhetsspärrar
så att det går att ta fram 
ett steg-för-steg-program
för hur man kan döda
en stor del av Stockholms befolkning
med hjälp giftet *******.

Vilken tur att SVT dolde hans mun 
när han sa namnet på giftet

Är det vår enda livlina?




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-03-25 06:21



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Fasansfullt. Människan klipper den ena livlinan efter den andra med sina "uppfinningar"...
2024-03-25

    Lena Staaf VIP
Fasansfullt scenario öppnar sig!
2024-03-25

  Marita Ohlquist VIP
En hotfull och skrämmande utveckling, i dagens samhälle behöver vi många livlinor.
2024-03-25

  Anya VIP
Såg också den där artikeln. Så skrämmande. Känner att jag än mer måste tro på det goda i människan och Gud. Kanske är jag naiv?
2024-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP