Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I glömska

Ett helt liv förminskas

Allt som gjorts och läst

I många stunder försvinner plötsligt

Vill inte förlora en dag av kärleken   och omsorgen

En dörr öppnas en  dörr stängs

Dags ta på mognads utrustning och gå

Till livets borg som har alla svar

Börja på något helt nytt

Av kraft och en stark vilja

Pröva förändra tidens gång

Se ett nytt perspektiv

Med det som sker runt dig




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-25 10:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar.
2024-03-26

  alicja lappalainen VIP
.. att ha kontroll över sitt liv
2024-03-25

  Koloristen
"Dags ta på mognads utrustning och gå

Till livets borg som har alla svar"

-Livets borg var skönt!
2024-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP