Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Staden som förstördes två gånger. Tillhör "Ruiner"


Aurelianus rival


Han inser att hon är en medtävlare
när hon envisas med att stå stark
erövrar kornboden
och glänser med sin huvudgata

Glänser, glänser…

Långt efter att hennes härskarinna är död
glänser hon på nytt
alltför bländande med sina gator

och tempel…

… för Fruktan, som därför
kastar sig
med sin broder Intoleransen över
hennes ruiner

därmed fåfängt söker mörda
en del av
Historien.



23/3 2024




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-25 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP