Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstig och självupptagen



Människan tycks vara sådan
att får hon inte vara sig själv
så blir hon konstig
och får hon inte vara konstig
så blir hon dessutom självupptagen

hon borde ha stora chanser
till att bli nåt stort

fast det inte var det
hon ville.

Det är de vi gör populära
och håller oss ifrån.

Det skulle kunna smitta.

Skulle kunna.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-03-26 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP