Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ville ha allt



Han ville ha allt
och ville vara "självförsörjande";
oberoende av andra människor,
idioterna.

Han var rädd för att barndomen
skulle upprepas,
den han aldrig blev fri från.

Den han var helt beroende av.

Den svåra sjukdomen kom
som en räddande ängel
och gav honom en nyckel.

En skam hade fötts
som gjorde honom gott.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-27 09:02



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Täckmantel….
2024-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP