Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En onykter betraktelse över årstiderna växlingars påverkan på den mentalhygiena stabiliteten. Stafettdikt, få tre ord, bygg på med 18 och skicka tre ord vidare. Jag fick orden plötsligt, lugnare och tag av Cikoria Blå.


Klorofylleri

Om våren vill jag plötsligt kasta mig ut

längta efter lugnare tag

vända hem en dag

önska att resan tog slut




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-27 21:50



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Kul titel och gripande innehåll i all sin vändning..!
2024-03-30

    Lena Söderkvist VIP
Jo, det känner En annan också av, och fler gör det alldeles säkert.
2024-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP