Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


... suckar ur det minsta ...


"bot mot ingenting"

 

 

bot mot ingenting

... suckar ur det minsta ...

 

glöm vårsolen
den kommer och går

glöm stjärnhimlen
omöjlig att nå

glöm vitsippan
den minns ej dej

glöm den minsta
den sysslar med sitt

glöm sucken
den tär

glöm kablekan
den har flyttat

glöm koltrasten
den sjunger i åttan

"bli nu klok på det där ..."

Ring flyttbilen
jag vill slippa din klagan

vintern har tatt slut
och sommaren väntar

"Ack - hur ska jag få tiden
  att gåååååååååå?"

 "Finns det nån som
  förstår???????????

 

 




Skapa | Skriva av Monika A Mirsch VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2024-03-28 10:12



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Väder bara kommer och går, människor är de som utövar våld o skapar sår.
2024-04-05

  Blomma-Stjärna VIP
vårvinter - vi kastas mellan hopp och förtvivlan
2024-03-28

  Eva Langrath VIP
Välskrivet om naturens gång.
2024-03-28

    Sefarge VIP
Uppvaknande skrivet!
Jaa många som lider
Även av ingenting tills
det äntligen händer då
man kan göra nånting?
;)


2024-03-28

  Kungskobran VIP
Tiden aldrig stilla står
den går, år efter år
sommar vinter höst och vår
2024-03-28

  Maria Sundelin VIP
Livets gång
Men naturen har sin plan
Kramar
2024-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP