Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna tillbaka

Alla skatter som bor i dig

Ge  till de som  behöver det bättre

En skatt  av värme och styrka

Fyll ut ge omtanken en fin plats

Där  ensamhet

Kan kännas tung och bära

Uppmuntra då glädjen

Med rika skatter

Ge möjlighet  gå vidare

I ett liv med framtids hopp




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-28 10:42



Bookmark and Share


  Koloristen
Den utgivande kärleken.
2024-04-02

  Bibbi VIP
Viktigt.
2024-03-29

  La Magnólia VIP
Du beskriver så fint det viktiga att ge av sig själv, sin tid, sin omtanke. Ett lyssnande öra eller ett uppmuntrande ord. Dina ord manar till eftertanke...
2024-03-28

  alicja lappalainen VIP
mänskliga handlingar och känslor
2024-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP