Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår

Tina upp i vår solen

Känna längtan till livet

Vara här och nu

Känna doften av vår blommor

Sprida sig lätt i luften

Hör fåglarnas ivriga kvittring och sång

Känn nybryggda kaffet från kafet

Sätt dig ned ta en kopp

Bara var stilla i stunden

Ta god tid

Det är vår igen

Glädjens rus och värme i luften igen

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-28 11:01



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Ta sig tid att stanna upp, njuta av blomdoften, fåglarnas sång och doften av nybryggt kaffe. Du fångar mycket av vårens alla upplevelser. Framför allt att ta sig tid att vara stilla och njuta. En underbar vårkänsla infinner sig. Tack!
2024-03-30

  Bibbi VIP
Amen.
2024-03-29

  alicja lappalainen VIP
en bild av våren där ute och inne i själen
2024-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP