Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Customs

Din hand är inte längre hand
främst för vad den skapar och förmår
utan hand läst av, som pass till annat land,
inte rest till kinden att torka bort en tår

inte sträckt till vän i natten,
inte höjd till mun med vatten
för att släcka törst
utan hand märkt och ärrad först.




Bunden vers (Rim) av Unmetronomic VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-28 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unmetronomic
Unmetronomic VIP