Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*När små lösningar kan hjälpa!*



Har fått ett nytt lugnare
Liv,med koffein-fritt
Kaffe,nu närhelst
på dygnet?Även
med än bättre
sömn som
följd!













***
Eftersom den sortens
behandlat kaffe,torkar
ut så mycket fortare,så
Läggs den in i frysen där
plast isbits-behållare nu
förvarar portioner av
malet kaffe istället
Och det fungerar ju
alldeles smakmässigt
Ok,utan alltför mycket
strul.









Övriga genrer (Drama/Dialog) av Sefarge VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-28 22:06



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
En mugg svart kaffe efter frukost och en Irish Coffee efter middagen... finemang!
2024-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP