Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Elving


Knegarjargong

En

evig flykt

till goa minnen

medan gubbarna skrattar rått

Demens




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-03-29 13:43



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Starkt å snyggt på en gång
2024-03-30

    Lena Söderkvist VIP
Det kan vara taget från verkligheten. Närminnet krymper medan fjärrminnet förhåller sig intakt betydligt längre.
2024-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP