Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du behöver nån som motsäger dig




De flesta stackars idioter önskar och hoppas på
att de en dag ska hitta nån som tänker som de.

Det är nog det dummaste jag har hört.

Känn på den !

Och kolla upp med vad du vill med ditt tänkande !




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunnar Hilén VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2024-03-30 19:21



Bookmark and Share


  ßluie VIP
Rubriken funkar, är viktig. Ett bollplank, ärlighet. Men din dikt suger. Verkligen. Kram!
2024-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP