Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förgurkade kropp!


Hälsan, hälsporren och tyngdlagen


Seså, säger tyngdlagen
du skall ändå ned i jord
varför inte
börja träna på det redan nu

Hälsporren skrattar och vrålar
Du kan inte gå, du kan inte gå!

Men Hälsan
kastar förstulna blickar på
motionscykeln

frågar sig

Kommer den verkligen att
rasa ihop.



5/4 2024




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-04-05 17:38



Bookmark and Share


  Glitträ VIP
När hälen sporras i ont aj så ont...
Värre när nacken krånglar!. …
Klurigt!
2024-04-09

  Elaine.S VIP
Hög igenkänning här. Vilket bra uttryck "förgurkade kropp". Hälsporrar alltså… vilket elände.
2024-04-09

  Skatflickan VIP
så mångens tankar du diktar ner här Lena.
Du fick mej att le med ditt "förgurkade kropp"
så finurligt ord
2024-04-06

  TrollTörnTrappan VIP
Hähä, i all sin smärta, ändå härligt konkreta iakttagelser!! Flera gånger haft min gula motionscykel som pålitlig utväg, då knän och benmuskler hade blivit alltför sträckta för att kunna skutta omkring på jorden. Motionscykeln lär hålla bra, både för tung och lättsam poesi..!
2024-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP