Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

piruett

Lever
går i det levande
dansar
knaggligt

frånvänd
närvaro

och så
en pir
uett


en
pir u ett




Fri vers (Modernistisk dikt) av Pertomas
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-04-07 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pertomas
Pertomas