Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

riktningshävare

Riktningshävare
oombedd
dags skifte ovan gryning
ordentligt som
gå gå gå

så har vi mera aldrigt
i dagarna mörkrat
fått nåt så
upp leva

att vara mänska när
genom händerna
varandra

över
skjutfälten
kratrarna
gränsödlorna
allvetsblomstren





Fri vers (Fri form) av Pertomas
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-04-10 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pertomas
Pertomas