Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


bäcken



nu rasar bäckarna i backarna
nu är bäckarna rasande
nu raserar bäckarna
nu spelar Bach i bäckarna
sen rastar bäckarna
runat i stenarna - bäckarna
låter sig ledas i fårorna bäckarna
fåraktigt ofärdigt bäckarna
men
rustar till nästa vår
- bäckarna




Fri vers (Prosapoesi) av Pertomas
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-04-14 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pertomas
Pertomas