Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens mening




Jag suger åt mig av din kärlek
för att orka slåss
mot all destruktivitet.

Den som slår sig själv
och den som slår andra
båda är lika destruktiva.

Jag behöver din kärlek
för att orka se de rädda
för att inte bli apatisk.

Kärlek
är din drog till mitt hjärta
min tankes föda.

Det är den som gör
att jag vill leva
och vara jag.

Älska med mig
låt mig älska med dig
så går jag ut och slåss igen.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-11 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP