Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN LADDAD REVOLVER MED ORD

Den brittiske journalist,aktivist och
författare Owne Jones 1984- är en
mycket laddad debattör som israel-
lobbyn inte kan ducka för när hans
konkreta ordsalvor träffar dem som
av en laddad revolver,och det är ett
nöje se de svarslösa offren försöka
slingra sig genom att svara på något
annat än frågan som ställdes vilket
helt enkelt betyder att svaret redan
är givet i Owens frågeställning.

Owen utmärker sig även i sina krit-
iska böcker däribland "The Establish-
ment: And how they get away with it "
(2014) där demokratin ställs mot de
reellt auktoritära värdena av pluto-
kratins monopol på politiskt inflyt-
ande medan folkets demokratiska
rättigheter ignoreras.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2024-04-11 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP