Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnor är utan skuld



Det här är inget skoj.
Kvinnor är utan skuld.
Totalt utan skuld.

Att de ofta
talar om att de KÄNNER skuld
är inte sant.
Det är mest som ett vackert sätt
att leva upp.

Haha.
Ja leva upp ja.
I den tråkiga
intetsägande
gråa
verkligheten.
På tyska Wirklichkeit
minst.

Kvinnor har ingen skuld.
Känner ingen skuld.
...hahaha
ingen skuld.

De har inte med mannens psyke att göra.

Kvinnorna alltså.

Eller hur.

Det vore ju löjligt att tro det.

Mannen har väl för helvete sin egen.....

Alltså det där......

VA FAN pratar jag om.............




Fri vers (Modernistisk dikt) av Gunnar Hilén VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2024-04-12 20:50



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Ja visst var den lite vacker så säg......tack fina !
2024-04-12

    ej medlem längre
Nu snackar vi vildsint och tidsobunden fördomsfullhet som känns självförlöjligande i sin innerlighet. Mycket bättre, här kommer språket och din rytmik till sin rätt.
2024-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP