Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skolan lärde oss aldrig vad kärlek är



När jag fattade att pappa stuckit in sin balle
i mammas mutta
för att hjälpa till
och spruta fram mig
var jag nog tio, elva
kanske på det tolfte.

På det trettonde
började det kännas skönt
bara jag lyckades sluta tänka
på allt helvete
och kunna se Karin
som hon sa
att hon ville vara.
Sig själv.

En gång hade vi gympatimmen tillsammans
och min sperma
luktade överallt
men jag vågade bjuda med Karin hem
på bullar
och mammals hallonsaft.

Nästa vecka
skulle jag fråga Yvonne.

Hon hade viss femma i goegrafi
men det sket jag i.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2024-04-12 21:27



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Förnan är i hatkärlek-förhållande till dig Gunnar haha.
2024-04-13

  Gunnar Hilén VIP
Galen kanske i en värld som knappast är särskilt frisk.
2024-04-13

    ej medlem längre
Jag gillar inte att jag gillar mycket av din poesi, för du ger verkligen sken av att vara helt galen. Om än inte i just denna texten, här är du galen på ett positivt, som i smittsamt, vis.
2024-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP