Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Sparvögat


Längtan, hopp och tro

 

 

Låt mig vila stilla ~ stilla i din famn
låt mig vila nära ~ viska så mitt namn

~~~~

Alla år av längtan ~ längtan, hopp och tro
alla år av väntan ~ tills jag hos dig bo

 




Bunden vers (Rim) av Sparvögat VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2024-05-13 09:22



Bookmark and Share


  Susen VIP
Längtandet här framförd så vackert . Tycker mycket om mjukheten och tonen i dikten
2024-05-23

  Eva Langrath VIP
En vacker dikt som skänker vila och ro.
2024-05-19

  Annie b'larsson VIP
Så väldigt fint.
2024-05-17

  Anya VIP
Livet som en väntan på att komma hem....tänker jag när jag läser. Du skriver med en mycket vacker penna.
2024-05-15

  Eva Helene VIP
Som en aftonpsalm där jag mjukt får vaggas till ro. Mycket fint.
2024-05-14

  Öknens Ros VIP
Finstämt med längtans toner i orden.
2024-05-14

  Vindsvala VIP
Vacker dikt om tålmodig väntan och längtan!
2024-05-13

  Emanuel Sigridsson VIP
Texten känns som en universell värmestuga.
2024-05-13

  Olof Lagerhorn VIP
En mycket vacker och innerlig dikt.
2024-05-13

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text som jag tolkar som en bön.
2024-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Sparvögat
Sparvögat VIP