Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( in swenglish and in outher words to? )


"***Inför kommande val och kval. ..***"




"Togetherness is always
better
than desire of greatness ?"














©sefarge©





Övriga genrer (Aforism) av Sefarge VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-04-26 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP