Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


...................................................

Att förlora den man älskar mest, och här talar vi om mor, far, fästman, bror eller syster är vägen till helvetet
Dörren till all förvirring och osäkerhet

Att släppa taget eller tvärtom
Och ännu värre att tvingas leva tillsammans med smärtan i tomrummet
Att ha ett stort hål i hjärtat .
Ett hål att kollapsa av varje steg man tar
En långsam plåga




Fri vers av aicha
Läst 378 gånger
Publicerad 2006-08-22 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aicha