Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låta Maten Prata Färdigt

 

 

 

Varför jag oftast blir sist färdig på restaurang - äntligen blev huvudorsaken uppenbar : Beror på att ni andra lämnar halva måltiden ouppäten!?! Oavsett hur dyr den var?!? Och att jag ibland gärna äter din mat också = tre fjärdedelar av kalaset.

 

Trodde tidigare att huvudorsaken var min samtalslust, hur jag passar på att prata (med varje person en i taget), alltså sällan låter maten tysta munnen. Därtill känns det livsviktigt att kika sig omkring, på hela miljön bortanför tallriken.

 

Likafullt förklarar det inte ens halvvägs - varför min mat ligger kvar längst. Hemma i ensamhet däremot, kan jag garantera att tempot är ett totalt annat.

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-16 12:19



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Svårt att veta, orsakerna kan skifta från gång till annan, f. ö. Det problemet har inte en glupsk en som jag, men det är betydligt skämmigare. (om du får skriva "bortanför" så får jag skriva "skämmigare")
2024-05-17
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP