Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vemodets förtröstan

Om 

finns inte mer 

därför har gömt sitt ansikte skärt 

nu finns ingen och alltet är känt 

 

därför är livet så nyskördat rent 

känslorna kommer de gör det och går 

sparven har vingar precis som jag 

 

mina är hemliga invävda spröda 

jag vet du inte tror mig

och även det går att fördra ibland 

har en särdeles tundra en form likt 

inget vi någonsin sett eller hört 

 

Sovande hyllar jag fötternas vila 

dess tyngd och dess tappraste försök 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-16 22:50



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Vacker och skör
2024-05-17
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP