Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt om fåglar.


Ett kryss


En grå fågel och
en vit fågel
letade efter mat
De flög åt
olika håll och
skapade
ett kryss
ovanför mig.

© Haldor Paulsson




Fri vers (Fri form) av Haldor Paulsson
Läst 17 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-17 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Haldor Paulsson
Haldor Paulsson