Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om big bang och rymden.


Rymden fanns

Big Bang,
och så skapades
universum.
Men när
bildades det som
fanns innan BigBang?
För något
måste det väl
ändå ha funnits?
Rymden.
(c) Haldor Paulsson




Fri vers (Fri form) av Haldor Paulsson
Läst 27 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-30 20:36



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Big Bang är inte längre aktuell.
2024-03-30

  Page Goldenboy VIP
haft samma tankegångar
2024-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Haldor Paulsson
Haldor Paulsson