Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om ljud i naturen.


Naturljud.

Stenarna
andas inte
Trädstammarna
gungar inte
Skogens fjärilar
letar efter något
Medan vattnet i
bäcken forsar och
skapar ett naturljud
gammalt som marken
jag går på.

© Haldor Paulsson




Fri vers (Fri form) av Haldor Paulsson
Läst 45 gånger
Publicerad 2024-02-01 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Haldor Paulsson
Haldor Paulsson