Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om jorden och rymden


Ingen hörde det




En skugga över
bänkar och
genom cyklar
fortsatte uppför
en vägg där jag stod
Jag tittade upp och
såg en blå evighet
runtomkring mig
som jorden inte
kunde dölja
Ingen i rymden hörde
jordens tysta ankomst
för oss
långt ifrån de andra i djupet
De vi aldrig har fått se.

© Haldor Paulsson




Fri vers (Fri form) av Haldor Paulsson
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-03-20 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Haldor Paulsson
Haldor Paulsson