Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om mobiler.


Mobilerna

Tre unga kvinnor
sitter på en
gräsmatta
De pratar inte
med varandra
I mobilerna
ser de andra.

© Haldor Paulsson




Fri vers (Fri form) av Haldor Paulsson
Läst 15 gånger
Publicerad 2024-03-11 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Haldor Paulsson
Haldor Paulsson