Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt om en sten och tiden.


Får kontakt med urtiden

Jag sitter på
en sten i skogen
och känner hur jag
får kontakt med
urtiden
Då jag själv
inte fanns Men
väl stenen.

© Haldor Paulsson




Fri vers (Fri form) av Haldor Paulsson
Läst 34 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-04 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Haldor Paulsson
Haldor Paulsson