Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dick om regan och snö


Nöjesviktiga

Regndroppen
och snöflingan
är lika nöjesviktiga
På båda
går det att åka
skidor.

(c) Haldor Paulsson




Fri vers (Fri form) av Haldor Paulsson
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-04-17 08:30



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Jag antar att det inte är ett så viktigt påstående, utan mest för att förnöja oss poeter?
2024-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Haldor Paulsson
Haldor Paulsson