Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Förvanskad upp-stoppning*



En korv-stoppare han
bor i staden o stoppar
korvar i långa rader
mest hela dagen

Han stoppar stora,han
stoppar småå.å, o för att
stoppa hungrande magar

Stoppar han några med
med ullstrumpor påå.å!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Sefarge VIP
Läst 15 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-22 05:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP