Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Morgonstund ... Den då man bara vill få vila ögat lite, lite till ... Tillkom i oktober 2013 men torde vara tidlös ...


När klockan ringer och talar om ...

... att det är tid
för att vakna
och så sakteliga
en ny dag börja om ...

Då ...

Precis just i den stunden
rister alla mina
egenstipulerade
principer i grunden ...

Ty du kan be mig
om nästan precis
vad helst du vill ...

Och jag accepterar
det osynat
och utan förbehåll
bara jag får
sova lite, lite till ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-05-22 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP