Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din ilska dödar sexualiteten





Om man inte har lusten kvar
blir dikten
bara en redogörelse
över årstidernas växlingar
kanske
lite fågelkvitter
och ett och annat brunstvrål
från ett rådjur.

Bakom depressionen
skjuter gängen vidare
och hejar på Putin.

När ska förlamningen släppa
låta oss bli sommarkåta
och samtidigt rusta för fajten som kommer närmare
för varje
jävla
dag.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-22 18:49



Bookmark and Share


  Karl den store VIP
Det här var ju mitt i prick! Tack!
2024-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP