Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Medborgar-samtal till kommunalrådet*


Vad säger ni!
Bolmar det maskros
-frön ur Stadsparken?

-Vi ska genast tillsätta
Nedklippning samt
nån slags utrotning

-För ni kan lita på en
kommun som styrs av
SD att vi alltid går till
roten mot det onda o
det fula i samhället

Och jämt försöker plocka
bort det felaktiga så att det
ska kännas rätt,tryggt och
säkert för alla ärliga med-
borgare!

Det lovar jag er
Rutger Hasfärdig!


Piip.piip! Slut på
samtalet. ..?








Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-23 21:48



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Sverige Jag hörde att även sjöjungfrubusken(sirener) är invasiv och de säger också att de värnar om naturen men dem var bra tvinga banker berätta för folket om snipteskaten. teskyteteet
2024-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP