Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan mig och avlägsenheten

storm över mig
bortom de sträckor
jag spänt upp
mellan mig och
avlägsenheten

röster under natten
vilande tunga
genom mina
musklers avspända
signaler hem

städer glittrar sitt guld
i fjärran nätters djupa
andetag över fälten
alla vägar bär hem




Fri vers av Zacharias Corbies
Läst 378 gånger
Publicerad 2006-08-22 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zacharias Corbies
Zacharias Corbies