Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymdsnubbarnas överdrivna tro



Vi vill av någon anledning hela tiden veta hur allting har uppstått och ska förklaras.


ESA har släppt fem nya bilder tagna av det hypermoderna rymdteleskopet Euclid. Där sägs hundratusentals galaxer synas. Vi har pratat med astronom Göran Östlin om vad bilderna betyder.

-Ja det vi vet är att det finns färger i universum.

-Jaha. Det gör det här på jorden också. Min kortärmade sommarskjorta är t ex vit och blå. Jag har gråa shorts och svarta gympadojor.

-Vad håller ni på med ?

-Ja det får man se om det visar sig....




Övriga genrer (Satir) av Gunnar Hilén VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2024-05-27 07:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP