Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att finna meningen

skruvande under en fullständig kaos som bröt förbannelsen att inte få existera
lösgjorde det enda vackra som fortfarande finns kvar
en sensommarkänsla förpackad av brutna löften men i en avskurad vrå

tänk min vackra skapelse
hur förändringen stannar tiden och hur rutinen låter den accelerera
för vi är inte två förrän skulden är betald till karmakontot

vi kan njuta för sekunden och finna vårt paradis inom
men vi kommer aldrig hitta hem tills prognosen en gång för alla visar fel
och just där är vi som ärligast med oss själva
just där kan vi äntligen få andas ut

fram tills dess,

dö eller lev!




Prosa av Max Poisé VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2024-05-27 14:37



Bookmark and Share


  M.A.J.R
"en sensommarkänsla förpackad av brutna löften men i en avskurad vrå"

Lustigt hur jag vart träffad av just den raden.

Tycker det är en väldigt bra läsning.
Bra Max!
2024-06-02

  Anya VIP
Karmakontot.....joo...undra hur det är med det? Finns det? Man kan ju hoppas. Att vara ärlig mot sig själv är mycket svårt och smärtsamt.....men nödvändigt för vissa.
2024-05-30

  Lottie Ålhed VIP
Sista raden i första versen sticker ut och känns levande och sann. Fint att få läsa!
2024-05-30

  Karl den store VIP
En text som väcker både vemod och upprorskänsla.

"hur förändringen stannar tiden och hur rutinen låter den accelerera"

Den meningen stod ut för mig just nu och jag bär mig med den in i den nya dagen.
2024-05-29

    Lena Staaf VIP
Nej, inte alltid lätt att hitta meningen med egna eller andras handlingar. Men att tillåta sig att njuta av det vackra och goda tycks mig vara ytterst meningsfullt.
2024-05-28

  Emme VIP
Så sant som det är sagt/skrivet!

2024-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé
Max Poisé VIP