Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Växla håll

Växla håll och rikta ditt fyrkantiga subjekt emot mig.
Låt mig bländas, men innan dess låt strålarna reflekteras.
Min pupill ska som ett väderomslag bli en del av dig.
En osynlig tråd mellan våra händer som ständigt drar.
In mot en mitt dit vårat liv delas upp i ett, och bildar en värld.
Kontinuerliga motståndskraften, du känner av den, i själen.
Vågar inte röra, vågar inte dra, bara står och andas.
Så växla håll och rikta ditt fyrkantiga subject emot mig.
Ja, låt mig bländas, låt denna process överta mitt medvetande.





Fri vers av Lina S Magnusson
Läst 251 gånger
Publicerad 2006-08-22 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lina S Magnusson
Lina S Magnusson