Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klä av dig

Varför stirrar du på mig så mycket? Du är också en människa.


Klä av dig.


Så ska jag bevisa




Fri vers av Lina S Magnusson
Läst 268 gånger
Publicerad 2006-08-23 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lina S Magnusson
Lina S Magnusson