Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
barn till vuxen


Förändringar

Att forma dina armar som en cirkel, du måste välkomna verkligheten
med en stor iver och förväntasfulla förhoppningar
men glöm inte , ta inget för givet. bakom fantasins kant
döljer sig verklighetens sanningar, och orohetens uppgifter
barn., verkligheten är inte som den var förut.




Fri vers av Lina S Magnusson
Läst 311 gånger
Publicerad 2006-08-23 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lina S Magnusson
Lina S Magnusson