Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill !


Kanske

.

Det är becksvart
snubblar och snavar

men med din hjälp
kanske det går
att ta sig genom snårskogen

som med mina ögon
ser så ogenomtränglig ut




Fri vers av Mejja
Läst 313 gånger
Publicerad 2006-08-23 00:14



Bookmark and Share


  Ikna
Så klart man ska kämpa, och lite hjälp så läser det sig nog! Kram!
2006-08-26

  mjuk
Underbart att få läsa en gnutta glädje, kampglöd.Härligt tjejen!!
Jag tror på dej!!Det vet du och är det nått så vet du.......
2006-08-23

    Tomteluva
Viljan är det viktigaste, bara man vill så klarar man allt, och du klarar det! Du är stark! =)
2006-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Mejja