Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mer smspoesi...


bara Dej

inget är vackrare

ingen annan heller

än Du måhända

 

med Dig

känner jag mindre

faller ej på smaken

 

just Dej

vill jag ha

brukar varje dag

 

just Dej




Fri vers av Jer
Läst 488 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-24 09:47



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Så innerligt vackert.
2007-08-13

    ellva
Tycker om känslan bakom denna dikt! Den är så självklar och direkt! Att använda Dej istället för Dig gör att den känns lite mer personlig och nära.
2007-08-03

  Propella
Tycker om flytet i den här, det är nästan som vatten. Snyggt!
2006-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer