Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lego i skon


gillar hur man får ont i foten för att det ligger en legobit i skon

hur gummistövlarna byter skepnad från storlek 27 till 28 på nån månad

hur det alltid är ingen parfym på min hylla för den är i trettonåringens rum

att det nästan konstant ligger en kladdig smörkniv kvar på diskbänken

att man alltid hittar en ny rännil som är gjord av oboy

outgrundliga är chokladmjölkens vägar....

hur det oväntat kommer en räkning på fotbollstidningsprenumeration

hur vi kunde hitta granbarr i springorna vid golvet



sen kommer svidande minnen

hur det fanns sand i termoskorken

från den dan när du inte vill följa med till stranden efter bråket



lägger dem ljuva längst upp lättåtkomliga

var ska jag glömma de svidande




Fri vers av luta
Läst 542 gånger
Publicerad 2006-08-24 13:30



Bookmark and Share


  Howlit
Satt och smålog mej igenkännande genom hela texten.... sen kom sanden i temoskorken och jag började frysa till inuti. Leendet dog ut och kraschade i magen. Tvärvändning. Min tolkning blev sån iaf att du bär på ett otäckt... sorgset minne.
Kram
2006-09-15

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Kan förstå de flesta av sakerna du skriver skulle vara något du gillar men Inte alla*ler*
2006-09-11

    inmeddiginålsögatkamel
Aha!

Aj lajk:))
2006-09-10

  SocialPsychoFreak
bra bra jätte bra text
2006-08-24
  > Nästa text
< Föregående

luta