Dom finns där om vi vill.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom finns där om vi vill.




Jag skall köpa ett rosa moln till min skyddsängel

 

Jag har upptäckt en sak

Jag tror att jag har fått en ny skyddsängel
Den gamla var inte särskilt bra
Han bara satt där uppe
På ett moln, som såg ut som rosa sockervadd
Och tittade på mig
Lite då och då

Om jag ramlade
Eller slog mig
Då satt han bara där uppe
På sitt rosa-sockervadds-moln
Och tittade på mig

Men min nya skyddsängel
Han sitter inte på något rosa moln inte
För han sitter på min axel
Och leder mig framåt för varje steg jag tar
Under varje, varje dag
Tillochmed varje andetag

Jag tror att jag skall köpa honom
Ett rosa moln i present.




Fri vers av inspiration.
Läst 310 gånger
Publicerad 2006-08-24 16:56



Bookmark and Share


  verkligen
köp ett rosa moln till mig med
jag gillar rosa moln:P
2006-08-24
  > Nästa text
< Föregående

inspiration.
inspiration.