Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldkantsfynd

Mellan trasiga ben sköljde han sin synd
Denna natt en annan dag
Lätt förföljd

Jagad av gamla minnen
I den strid där blickar bakåt faller

Slickade han såren av sitt guldkantsfynd
Där han lagom brukad, svag
föll upphöjd

Jagad av gamla minnen
I den strid där blickar bakåt faller




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 430 gånger
Publicerad 2006-08-24 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön