Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lär mig att älska dig

Ge mig tid att iaktta dina egenskaper
dina nyanser
din färg

Ge mig chans att se på dig
så som du är
den du är

Ge mig möjlighet att finna dig
dit du är på väg
och där du är

Låt mig ta del av ditt liv
visa att jag finns
känna att jag är

Låt mig hålla dig kär
vagga dig i min omsorg
och älska dig för evigt där




Fri vers av BlåhäXa
Läst 708 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-08-25 16:29



Bookmark and Share


  mb74
ojoj,vilken kärleksförklaring,låter som du är kär,mycket starkt o fint skrivet,gillar den skarpt,något att läsa på ett bröllop kanske;)
2006-08-26

  Herr Morris
Känner och känner igen.

Bra!
2006-08-25

    Camillaa
Färgstarkt och levande
du förklarar underbart bra!
/ C *
2006-08-25
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa