Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriven i ett förna liv... (2003)




de rätta orden



Jag
 

      hann inte

      fann inte

      kunde inte

 

      ...då...

 

      men det gjorde

 

Du

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      med honom

 

 

 




Fri vers av Jer
Läst 430 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-28 08:20



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
kort och talande
det är en konst
att få mycket sagt
med få ord
det lyckas du med här
Tack!
/Åsa
2007-01-07

  Jessica Ebbesson
Sparsmakat men ändock en stark text som berör.
2006-08-28

  TiVa
life sucks... :-/
2006-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer